Joogaa, hoitoja ja hyvinvointia Vallilassa!

Urban Wells

Rennomman elämän puolesta.

Urban Wells on paikka johon voit tulla rentoutumaan, hiljentymään, haastamaan, kohtaamaan ja vaalimaan omaa hyvinvointiasi juuri sellaisena kuin olet ja siitä kohdasta missä omaa polkuasi olet.

Urban Wellsin hyvinvointikollektiivi kokoaa yhteen joukon hyvinvointialan yrittäjiä, jotka haluavat oman kokemuksen ja ammattitaidon kautta luoda jokaiselle tilaa tutkailulle, hyvinvoinnin tukemiselle ja vahvistamiselle.

Urban Wells on aavistuksen rosoinen, täydellisen epätäydellinen, lämmin, kotoisa, aito ja rehellinen paikka. Uskomme, että me voimme edistää maapallon hyvinvointia tarkastelemalla, hoivaamalla ja päivittämällä omaa tunneympäristöämme – kun me muutumme, niin ympäristökin muuttuu.​

Lämpimästi tervetuloa!

Viikko­kalenteri

Ladataan Tapahtumat

Tapahtumat viikolle 06.07.2020

Tapahtumat Search and Views Navigation

Tapahtuma Views Navigation

 • Tuloksia ei löytynyt tälle viikolle. Kokeile toista viikkoa.

ma

  ti

   ke

    to

     pe

      la

       su

        HYVINVOINTIA LUOMASSSA

        Joogasalin puolella meillä on säännöllisiä viikkotunteja sekä työpajoja. Hoitohuoneissa mellä on tarjolla on mm. rentouttavia hemmotteluhoitoja, valmennuksia ja neuvontaa. Lisäksi tiloista löytyy värikäs pieni kauppa nimeltään Well Shop, jossa on myynnissä kotimaisten pienyrittäjien aarteita sekä ulkomailta valittuja eettisesti tuotettuja tuotteita. Shoppi on auki muun toiminnan ohessa.

        Vegaaninen kahvila tulossa!

        Enemmän kuin joogastudio

        Meillä voit järjestää niin työhyvinvointipäivät, koulutukset, luennot, juhlahumut, polttariohjelmat kuin ykistyistunnit. Tilat ovat hyvin muunneltavissa ja jaettavissa erilaisiin osioihin.

        Voit vuokrata pelkästään tilaa tai sitten voimme Urban Wells – tiimin kanssa luoda sinulle upean, monipuolisen ja rentouttavan hetken toiveidesi mukaan.

        Pian tiloissamme toimii myös kahvila jonka kanssa toimimme tiiviissä yhteistyössä. Ruokapuolikin järjestyy!

        Tilakuvat tulossa!

        Kysy lisää ja pyydä tarjous!