Mio Osonoi

Mio Osonoi

mio.osonoi@gmail.com

Olen alun perin Japanista kotoisin ja asunut Suomessa yli 10 vuotta. Aloitin joogan säännöllisen harjoittamisen saatuani lapsen ja koettuani vaikeuksia oman kehoni kanssa. Kolmen kuukauden säännöllisten harjoitusten jälkeen huomasin, että jotain sisälläni oli selkeästi muuttunut, enkä enää osannut lopettaa harjoittelemista.

Joka harjoituksesta olen saanut jotain ja joogafilosofia tuli luonnollisesti osaksi elämääni, ehkä osin sen vuoksi, että zen-kulttuuri on ollut mukanani pienestä lähtien Japanissa. Vaikka pääharjoitukseni aluksi oli astangajoogaa, kokeilin myös muun tyyppistä joogaa samaan aikaan. Aloin opettaa vuonna 2013 ja kesällä 2018 kävin Ishta-joogan opettaja-koulutuksen.

Opetuksessani minä haluaisin arvostaa jokaisen yksilön omaa joogaharjoitusta. Joogan kautta olen oppinut itsestäni valtavasti, joten haluaisin jakaa sitä eteenpäin kanssanne. Jokaisella on eri keho, ajatukset ja tuntemukset. Aloitetaan juuri sieltä, missä sinä olet! Joogassa ei ole tiettyä tavoitetta, se on prosessi. Minulle olisi suuri ilo, jos voisit tuntea itsesi hetken ”juuri sellaisena kuin sinä olet”, joogan tiellä kanssani

© Copyright - Urban Wells Oy