Elina Mikkola

Elina Mikkola

centrekamino@gmail.com

Olen Elina Mikkola, helsinkiläinen teatteri-ilmaisun ohjaaja ja kuvataiteilija. Olen valmistunut perhekonstellaatio-ohjaajaksi Barcelonan Hahmoterapia Instituutista sekä opiskelen tällä hetkellä Rosen terapeutiksi Suomen Rosen Instituutissa.

​Elämänjano on vienyt minua ympäri maailmaa nuoresta pitäen mahdollistaen tutustumisen lukuisiin ihmisiin, kulttuureihin, maihin sekä tekniikoihin. Yhä edelleen elämän näkeminen luovana, itseämme ilmaisevana ja soljuvana prosessina kuvastaa ammatillista ja henkilökohtaista näkemystäni.

Valmistuin Metropoliasta teatteri-ilmaisun ohjaajaksi vuonna 2013, jonka jälkeen olen toteuttanut lukuisia poikkitaiteellisia työpajoja eri ikäisille osallistujille kouluissa, kirjastoissa, nuorisotaloissa sekä vapaaehtoisjärjestöissä ympäri maailmaa. Nykyään kiinnostukseni ja työni painopiste on keskittynyt terapiaan ja henkiseen kasvuun. Järjestän teatteri- ja taidekursseja sekä sukupuu- ja perhekonstellaatio- työpajoja. Työssäni yhdistyvät luovuus,ihmisen kokonaisvaltainen kohtaaminen, henkinen kasvu ja lempeys.

​Toimin ammatillisesti Helsingissä sekä coachina ja fasilitoijana kansainvälisessä Cosmosociología- organisaatiossa.