Janice Antell

Janice Antell

janicemiliantell@gmail.com

Jooga tuli elämääni seitsemän vuotta sitten kun lopetin kilparatsastuksen, kaipasin vastapainoa vuosien kestäneen kilpaurheilijan elämäntyylille. Aluksi jooga oli minulle fyysinen harjoitus, mutta ajan kuluessa siitä tuli enemmän henkinen, tapa oppia tuntemaan itseni. Vuonna 2017 tein Iyengar-painotteisen ohjaajakoulutuksen Costa Ricassa, jonka jälkeen olen opiskellut klassista tantraa ja Embodied flowta sekä Katonah-jooga.

Katonah-joogan saavuttua elämääni ymmärsin vihdoin mitä olen etsinyt näiden vuosien aikana. Katonah antaa minulle työkaluja viemään joogaharjoitukseni myös joogahuoneen ulkopuolelle, kuten miten muokata harjoitusta vuodenaikojen mukaan tai miten vastapainottaa hektistä elämää. Samanlaisia työkaluja yritän antaa ohjattavilleni, jotta joogasta tulisi enemmän kuin pelkkä harjoitus matolla.

Edellisen vuoden asuin Rukan hiihtokeskuksessa, jossa pääsin vastaamaan Kumpare Studion joogatarjonnasta, mutta opiskelut toivat minut nyt takaisin pääkaupunkiseudulle. Opiskelen viimeistä vuotta kirjallisuutta ja valmistun lopulta ruotsin-äidinkielenopettajaksi. Vaikka olen kilpaurani päättänyt, rakastan edelleen kaikkea vauhdikasta urheilua kuten laskettelua, surffausta, CrossFittiä ja hieman rauhallisempaa laitesukellusta. Kun muu harrastus on vauhdikasta, pysyy joogaharjoitukseni rauhallisena, sekä enemmän tutkimusmatkana sisään.

Olen myös hyvin maanläheinen, jonka takia paluumuuton jälkeen päätin muuttaa takaisin vanhempieni luo Sipooseen, heidän pienelle maatilalleen. Tilalla meillä asuu hevosia, lampaita, kanoja, kissoja, koirat Alfons ja Bertil, sekä kilpikonnat Axel ja Lina.

 

 

© Copyright - Urban Wells Oy