Jasmiini Peuramäki

Jasmiini Peuramäki

jasmiini@pasmiini.fi

Olen Jasmiini Peuramäki, pinttyneitä tapoja kyseenalaistava ja kiitollisuutta fanittava ihmettelijä, joka rakastaa elämän pieniä ihmeitä ja tanssimista.

Liiallinen suorittaminen, mustasukkainen suhde sekä ylikunto ovat olleet Tunne kehos, rakastu ittees -workshopin, joka järjestetään myös tulevaisuudessa, synnylle tärkeitä kulmakiviä elämässäni. Matto lähti niin lujaa jalkojen alta, että piti lähteä rakentamaan minuuttani täysin tyhjästä ja tuntemattomasta paikasta. Workshopin lisäksi ohjaan myös yksittäisiä viikkotunteja rentoutumiseen ja kehotietoisuuteen liittyen, niin työhyvinvoinnin kuin palautumisen näkökulmasta. Käytän oman kokemuksen kautta parhaaksi katsomiani oppeja.

Olen personal trainer, matkailualan restonomi ja tapahtumatuottaja. Äitini vei minut pienenä kokeilemaan joukkuevoimistelua ja siellä vierähtikin kahdeksan vuotta lajin parissa. Lisäksi voimistelu- ja showtanssivalmentajana sekä ryhmäliikunnan- ja liikkuvuustuntien ohjaajana tuli oppeja kerrytettyä ja koulutuksia käytyä 10 vuoden ajan. Ravintolakokin ja baarimikonkin taidot kävin koulussa oppimassa.

Tunneillani pyrin haastamaan sinua sopivasti poistumaan mukavuusalueeltasi ja yllättämään sinut positiivisesti, siitä kuinka kuinka pienetkin teot, liikkeet ja harjoitteet, saavat paljon hyvää mieltä aikaan. Muistutan myös pysähtymään ja kuuntelemaan kehoasi ja tekemään vain sen mitä sinun ihana kotisi, eli kehosi sallii ja juuri sillä hetkellä kaipaa.

Jos heräsi ajatuksia oivalluksia tai haluat varata ajan ilmaiseen konsultointiin, voit lähettää minulle sähköpostia ♥️

Hyvinvointiin, tunteisiin ja ajatuksiin liittyviä tekstejä voit lukea sivuiltani www.pasmiini.fi
Elämääni ja hyvinvointiin liittyviä vinkkejä löydät Instagramista@pasmiini
Runojani voit seurata Instagramista @runojasydamesta

© Copyright - Urban Wells Oy