Laura Ihatsu

Laura Ihatsu

laura.ihatsu@gmail.com

Heippa olen Laura.

Suuri intohimoni on auttaa ihmisiä löytämään yhteys omaan kehoon, sen sisäiseen viisauteen sekä liikkumisen ekstaasin. Hyvinvointi lähtee viisaasta tasapainoilusta, ja tämä onnistuu vain kehoa kuunnellen ja kunnioittaen.

Olen koulutukseltani joogaopettaja, personal trainer sekä myyntityön tradenomi. Personal Traineriksi opiskelin Australian Melbournessa. Joogaopettajaksi Intian Rishikeshissä sekä Koh Phanganilla Thaimaassa yhteensä 500 h verran.

Liikunnan saralla olen löytänyt tasapainon kamppailulajien, joogan sekä tanssin välillä. Kamppailulajit voimaannuttavat. Jooga auttaa pysähtymään ja kääntymään sisäänpäin. Tanssi vapauttaa ja ruokkii luovuutta. Lisäksi meditaatio ja hengitysharjoitukset kuuluvat jokaiseen iltarituaaliini.

Työskennellessäni kuntosalimaailmassa huomasin miten monelle liikunta tuntui olevan pakkopullaa. Elämämme liikuntaa myöten on nykyään hyvin pitkälle stukturoitu, joka tuo mukanaan illuusion oikeasta ja väärästä. Tällöin liikunnastakin tulee helposti suorittamista. Tarvitsemme linjauksia ja oikeaoppista tekniikkaa, mutta yhtälailla on välillä tärkeää vain antaa oman kehon viisauden kuljettaa. Movement Medicine Meditaatioiden kautta haluan tarjota ihmisille turvallisia tiloja, joissa voi päästää irti ja olla täysin vapaa. Tutustua kehon omaan säveleen ja rytmiin, sekä liikkua juuri niin kuin itsestä tuntuu kyseisessä hetkessä. Näissä meditaatioissa unohdetaan oikea ja väärä, hyvä ja huono ja annetaan kehon kuljettaa, jolloin mielikin hiljenee. Musiikki on tunneillani tärkeässä asemassa. Se virittää tunnelman, luo yhteyden erilaisiin tunnetiloihin sekä saa kehon liikkeet virtaamaan.

Random facts about me:
Aurinkomerkki: kaksonen
Nouseva: vaaka
Soitan viulua, opetan kamppailulajeja ja teen satunnaisesti Dj-hommia.
Guilty pleasue: jäätelö ja raakakakut!
Lempiartisti karaokessa: Taylor Swift
Maat joihin palaan aina vaan uudestaan: Thaimaa, Hollanti ja Ibiza.

© Copyright - Urban Wells Oy