Laura Liefveld

Laura Liefveld

lauraelenayoga@gmail.com

Heippa! Mie oon Laura, jooga- ja itsemyötätunto-ohjaaja ja ikuinen elämän ihmettelijä.

Minulle tärkeää on luoda turvallinen tila, jossa voimme kohdata itsemme juuri sellaisena kuin sillä hetkellä olemme – uteliaasti ja ystävällisesti. Yhdistän ohjauksessani mindfulness- ja itsemyötätunto-harjoituksia lempeään keholliseen työskentelyyn, tavoitteena auttaa löytämään kokonaisvaltainen yhteys itseen, kehoon ja mieleen. Suorittamatta ja omia rajoja kunnioittaen.

Ennen yrittäjäksi ryhtymistä olen työskennellyt nuoresta saakka monipuolisesti eri aloilla ja maanosissa. Vuonna 2016 ajauduin sattumien kautta joogaohjaaja-koulutukseen Intiaan, joka avasi silmät läsnäolon voimalle. Mukana kulkenut itsekriittisyys seurasi kuitenkin vahvasti matolle ja sen ulkopuolelle. Löydettyäni Itsemyötätunnon (Mindful Self-Compassion, MSC) kesällä 2017 havahduin siihen, että on aika vaikea olla onnellinen kun joku (=minä) oli koko ajan sinuun pettynyt.

Minulle itsemyötätuntoinen läsnäolo -harjoittelu on tuonut mukanaan mm. uudenlaista vapautta, iloa, kehokiitollisuutta, rohkeutta ja energiaa, sekä oman tien kirkastumista. Asioita, joita haluan auttaa sinuakin kokemaan. Tänä päivänä minulla on ilo työskennellä niin yksityis- kuin yritysasiakkaiden kanssa erilaisissa ympäristöissä, kuten toimistoilla ja joogasaleilla.

Lisäiloa elämääni tuovat mm. kokkaaminen (erityisesti puurot ja brunssit), tanssiminen, luonto, seikkailut, itsetutkiskelu, uuden oppiminen ja oivaltaminen, musiikki ja mantrojen laulaminen, sekä ystävät ja perhe.

Ohjaan Urban Wellsillä keskiviikkoisin Midweek reset Hatha + jooganidra -lounasjoogaa, sunnuntaisin Soften to Strengthen -itsemyötätuntojoogaa sekä satunnaisia työpajoja.

Tapaamistamme odottaen,
<3Laura

© Copyright - Urban Wells Oy