Marika Nikkinen

Marika Nikkinen

marika@marikanikkinen.com

Olen ammatticoach ja valmentaja. Minulle tärkeintä elämässä ovat oma ja läheisteni hyvinvointi ja mahdollisuus tehdä työtä, johon minut on tarkoitettu. Rakkaus, välittäminen, ilo, tasa-arvo, avoimuus ja rehellisyys ovat tärkeimpiä arvojani elämässä.

Olen käynyt kovan koulun viime vuosina oman hyvinvointini kanssa. Vuonna 2015 työuuvuin ja toipumismatkani tähän päivään saakka on ollut pitkä. Toipumisprosessini aikana lapseni sairastui 1. tyypin diabetekseen ja äitini menehtyi syöpään. Fyysiset ja henkiset voimavarani olivat todella koetuksella. Mutta kaiken tämän keskellä olen päättänyt myös tehdä elämässä ainoastaan niitä asioita, joita haluan ja kieltäytyä niistä, joita en halua. Oman kahden vuoden coaching kouluttautuminen ja terapiaprosessi ovat kantaneet hedelmää ja olen tänä päivänä vahvempi ja aidompi kuin koskaan ennen.

Asiakkaitani ovat ihmiset, jotka haluavat kasvaa ja kehittyä ihmisenä, puolisona, vanhempana, kollegana ja johtajana. Työskentelen ihmisten kanssa, jotka ovat toimitusjohtajia, asiantuntijoita, coacheja ja vasta (työ)elämän kynnyksellä. Lähtökohdalla ei ole merkitystä, mutta omalla tahdolla ja halulla on.

Työskentelen myös paljon ihmisten kanssa, jotka ovat oman jaksamisensa äärirajoilla. Usein pienillä muutoksilla elämään on suuri vaikutus ja sillä, että uskoo siihen, että elämä ei ole vain ajelehtimista vaan meillä on ohjat omissa käsissämme.

Jos vain haluat tutustua minuun, mutta et ota yhteyttä, haluan sanoa sinulle, että on todella tärkeää pysähtyä pohtimaan omaa hyvinvointiaan, koska sillä on välitön vaikutus kaikkiin ihmisiin ympärillämme, vaikka emme sitä aina huomaa. Pysähtyminen, tietoisuus ja pienten muutosten kokeileminen kiteyttävät hyvin työtäni hyvinvoinnin parissa.

Lisää minusta täältä ja ota yhteyttä verkkosivujeni varauskalenterin kautta. Olen Urban Wellsillä tavattavissa keskiviikkoisin. Voit olla yhteydessä myös sähköpostilla marika@marikanikkinen.com. Tarjoan kaikille uusille asiakkaille tutustumistapaamisen ilmaiseksi.

© Copyright - Urban Wells Oy