Nea Buckelew

Nea Buckelew

namastebynea@gmail.com

Jooga on opettanut minulle ennen kaikkea lempeyttä itseäni kohtaan. Rakkaus itseäni kohtaan on kasvanut ja olen oivaltanut, että minussa on valtavasti potentiaalia ja voin elää juuri omannäköistäni elämää sekä toteuttaa unelmiani.

Aloitin joogan kolme vuotta sitten Yoga with Adriene -Youtube kanavan kautta. Jooga harjoituksesta tuli hyvin pian ennemmänkin elämäntapa, kuin vain fyysinen harjoitus. Ahmin joogafilosofian kirjoja ja kiinnostuin myös meditaatiosta. Kun löysin jooga ja meditaatio -harjoituksen koin kotiin palaamisen tunnetta. Oma harjoitukseni on kaiken perusta ja siitä ammennan inspiraatiota tunneilleni.

Ohjaajana toivon, että voin herätellä oppilaissa rakkaudellisia ja lempeitä tunteita itseään kohtaan. Haluan tarjota turvallisen tilan, jossa kohdata tunteita ja ehkä oivaltaa jotain. Ennen kaikkea haluan tarjota ansaitun ja rauhoittavan hetken oman itsesi kanssa. Koulutus: Meditaatio – ja rentoutusohjaajan koulutus, Yoga Yinful -ohjaajakoulutus, Embodied Yin Teacher Training, Heartful Yoga -joogaopettaja-koulutus (kesken).