Nina Haddadin

Nina Haddadin

nina.haddadin@gmail.com

Työskentelen päätoimisesti kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parissa ja otan vastaan asiakkaita työhuoneellani Urban Wells’in tiloissa kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Olen energiahoitaja ja yin & mindfulness ohjaaja, ja valmistun joulukuussa Health Coach Academy’stä integratiiviseksi hyvinvointivalmentajaksi.

Jooga on minulle elämäntapa. Joogaan intuitiivisesti ja kehoani kuunnellen, toisinaan jopa monta kertaa päivässä. Matollani virkistyn, rauhoitun, päästän irti, ja otan yhteyden sisäiseen tilaani. Jooga on antanut minulle sekä fyysistä voimaa ja mielenhallintaa, että auttanut työstämään syviä tunnelukkoja ja traumoja. Joogan myötä itsetuntemus ja kokonaisvaltainen hyvinvointi voivat nousta aivan uudelle tasolle.

Ohjauksessani painotan sydämen yhteyttä ja oman kehon kuuntelua. Keho on viisas, ja kertoo mitä kulloinkin tarvitsemme, jos vain kuuntelemme sen viestejä. Joogapolkuni on edennyt 1990-luvulta alkaen hathan, astangan ja vinyasa flow’n dynaamisten asanoiden kautta lempeän armolliseen yin joogaan, tietoiseen hyväksyvään läsnäoloon ja meditaatioon. Joogaohjaajaksi kouluttauduin Clare Gates-Sjöblomin ohjauksessa (Yinfulness, RYT200H, 2018). Opastan sinua, miten voit harjoittaa joogaa oman kehosi erityistarpeita kuunnellen ja lisätä kehon luontaista liikkuvuutta turvallisesti ja lempeästi.​

Hoitajana olen herkkä ja intuitiivinen. Autan sinua lempeästi mutta lujasti kohtaamaan sinua rajoittavat tunnelukot, uskomukset ja haitalliset toimintamallit sekä vapauttamaan kehosi siitä, mikä ei enää palvele sinua. Työskentelen sekä fyysisen kehon, energiakehon että tunnekehon alueella, käyttäen monipuolisesti erilaisia energiahoidon tekniikoita.

Kotisivuilleni pääset täältä

© Copyright - Urban Wells Oy