Sari Sironen

Sari Sironen

info@sarisironen.com
041 318 1862

Moikka!

Olen Sari, RYT-200 -sertifioitu joogaohjaaja ja Life Coach. Ohjaan Urban Wellsissä Balancery Flow -tunteja perjantaisin lounasaikaan, nähdään siellä <3

Joogan ja Life Coaching -työkalujen avulla autan asiakkaitani löytämään heidän omiin arvoihinsa perustuvia tavoitteita ja sitä kautta tasapainoisempaa, merkityksellisempää ja hyvinvoivempaa elämää.

Minulla on ollut of/off -suhde joogaan siitä asti, kun aloitin sattuman kautta astangan peruskurssin 17-vuotiaana. Jooga on vuosien varrella tuonut elämääni todella paljon rauhaa ja itseni hyväksymistä, ja auttanut minua mm. hallitsemaan masennusta ja ahdistusta, joista kärsin nuorempana.

Työskentelin aikaisemmin useita vuosia valtiolla kansainvälisessä ympäristöpolitiikassa mm. erityisasiantuntijana. Nykyisin kutsun ylpeästi itseäni yrittäjäksi, kiitollisena siitä, että olen voinut tehdä kahdesta tärkeästä intohimostani itselleni ammatin.

Olen opiskellut hatha-joogaa Kylli Kukkin ja Meri Mortin kanssa joogakoulu Shantissa, sekä power-joogaa Happy Jack Yogalla Kanadassa. Kouluttauduin Coachiksi Co-Active Training institutessa (CTI) ja suoritan parhaillaan International Coaching Federationin sertifiointia.

Joogaohjaajana minulle on todella tärkeää, että kaikki tunnille osallistujat, iästä, koosta ja taustasta riippumatta, tuntevat itsensä tervetulleiksi, nähdyiksi ja hyväksytyiksi sellaisena kuin he ovat.

Balancery on kokonaisvaltainen tapa tutkailla tasapainoisen elämän ulottuvuuksia. Se on merkityksellisen tekemisen ja palauttavan olemisen tasapainoa, joka näyttää jokaiselle meistä erilaiselta eri elämänvaiheissa. Balancery Flow -tunnilla tasapaino on yhdistelmä dynaamista fyysistä harjoitusta ja rauhoittavaa läsnäoloa.

Jos näet minut jossain, tule juttelemaan :)

Voit lukea minusta lisää omilta kotisivuiltani 

© Copyright - Urban Wells Oy