Tanja Tissari

Tanja Tissari

tanja@ajatonhetki.fi
0407043326

Olen aina ollut kiinnostunut ihmisten hyvinvoinnista ja miettinyt miten voisin siihen vaikuttaa. Yllättäen elämääni tulivat energiahoidot jotka olivat vastaus kaikkiin kysymyksiini. Tiesin että niillä pystyisin hoitamaan monia ja auttamaan ihmisiä heidän erilaisissa haasteissaan. Koen hyvin tärkeäksi että pystyn yksilöllisesti auttamaan ja saamaan jokaiselle omanlaisen parhaan tuloksen. Osaan käsitellä erilaisia energioita ja käyttää niitä kunkin asiakkaan tarpeen mukaan. Tiedän luontaisesti mikä hoito sopii kenellekin ja mistä asiakas saa parhaan avun. Lähinnä sydäntäni on healing/transhealing hoito koska koen sen kaikista luontevimpana ja voimakkaimpana energiahoidoista. Teen myös reiki ja enkelienergiahoitoja sekä chakrojen tasapainotusta ja puhdistusta. Minulle on todella tärkeää että jokainen voi tuntea itsensä tärkeäksi ja arvokkaaksi ja uskon että voin työlläni auttaa myöskin näissä asioissa erilaisten kipujen/sairauksien ja mm. stressitilojen poistamisen lisäksi.

Teen myös meedion työtä eli välitän viestejä. Viestien voima ja sen vaikutus on aina voimallinen ja auttaa usein elämässä eteenpäin. Koen itseni hyvin etuoikeutetuksi saadessani tuoda näitä viestejä ja niiden mukana myös usein lohtua sekä toivoa. Minulla on myös selvänäkökyky eli näen asioita menneisyydestä, tästä hetkestä sekä tulevaisuudesta.

Toivotan sinut sydämestäni tervetulleeksi tuntemaan se ihanuus joka palveluistani minulla on sinulle annettavana, sillä sinä olet tärkeä.

Lisätietoja sekä hoidot kuvattuina:
www.ajatonhetki.fi

© Copyright - Urban Wells Oy