Elina Surakka

,
Jooga on ollut osa elämääni jo pitkään. 90- luvun lopulla löysin joogasta avun selkävaivoihini.Iyengarjooga tuli elämääni odottaessani toista lastani vuonna 2006.

Ruben Nagore

I’m Rubén Nagore Santandreu, a Family Constellations therapist from Spain. I studied Family Constellations in the Gestalt Institute of Barcelona and I am currently training as a Rosen practitioner in the Rosen Institute of Finland. I facilitate workshops of Family Constellations and Family Genograms extending my long journey in artistic workshops applied to personal development. […]

Elina Mikkola

Olen Elina Mikkola, helsinkiläinen teatteri-ilmaisun ohjaaja ja kuvataiteilija. Olen valmistunut perhekonstellaatio-ohjaajaksi Barcelonan Hahmoterapia Instituutista sekä opiskelen tällä hetkellä Rosen terapeutiksi Suomen Rosen Instituutissa. ​Elämänjano on vienyt minua ympäri maailmaa nuoresta pitäen mahdollistaen tutustumisen lukuisiin ihmisiin, kulttuureihin, maihin sekä tekniikoihin. Yhä edelleen elämän näkeminen luovana, itseämme ilmaisevana ja soljuvana prosessina kuvastaa ammatillista ja henkilökohtaista näkemystäni. Valmistuin […]

Suvi Rahikainen

Olen kotoisin pienestä itäsuomalaisesta kaupungista, mutta asunut Helsingin Kalliossa jo yli kymmenen vuotta. Savon murteen voi kuitenkin edelleen kuulla puheestani ja nauru on minulla herkässä.

Emmi Ohraniemi

Jooga on ollut minulle keino löytää takaisin itseni luokse, yhteyteen oman kehoni kanssa. Etsin elämääni pitkään hyvää oloa väärin tavoin, minulle vääristä paikoista. Vuonna 2014 elämä toi eteen tilanteen, jonka edessä jouduin pysähtymään täysin – ja silloin jooga tuli kuvioihin, jäädäkseen. Kesällä 2018 valmistuin joogaopettajaksi (RYT-200) Authentic Embodied Flow -joogaopettajakoulutuksesta.​ Minulle joogamatto on paikka, jossa […]

Mio Osonoi

,
Olen alun perin Japanista kotoisin ja asunut Suomessa yli 10 vuotta. Aloitin joogan säännöllisen harjoittamisen saatuani lapsen ja koettuani vaikeuksia oman kehoni kanssa. Kolmen kuukauden säännöllisten harjoitusten jälkeen huomasin, että jotain sisälläni oli selkeästi muuttunut, enkä enää osannut lopettaa harjoittelemista. Joka harjoituksesta olen saanut jotain ja joogafilosofia tuli luonnollisesti osaksi elämääni, ehkä osin sen vuoksi, […]

Nina Haddadin

, ,
Ohjauksessani painotan sydämen yhteyttä ja oman kehon kuuntelua. Keho on viisas, ja kertoo mitä kulloinkin tarvitsemme, jos vain kuuntelemme sen viestejä. Joogapolkuni on edennyt 1990-luvulta alkaen hathan, astangan ja vinyasa flow’n dynaamisten asanoiden kautta lempeän armolliseen yin joogaan, tietoiseen hyväksyvään läsnäoloon ja meditaatioon.

Iina Heikkinen

Opetan kundaliinijoogaa, shaktitanssia, lasten joogaa sekä perhejoogaa. Pidän myös työpajoja tietoisesta vanhemmuudesta sekä teen gong-rentoutuksia.

Elina Tervonen

Minulle on tärkeää antaa tunnille osallistuville mahdollisuus löytää tapa olla läsnä oman kehon ja mielen kanssa positiivisella tavalla. Tunneillani jokaista kannustetaan löytämään harjoitus, jossa omaan kehoon voi suhtautua kunnioittaen, kannustaen sekä hyväksyen ja hellien.

Nea Buckelew

Jooga on opettanut minulle ennen kaikkea lempeyttä itseäni kohtaan. Rakkaus itseäni kohtaan on kasvanut ja olen oivaltanut, että minussa on valtavasti potentiaalia ja voin elää juuri omannäköistäni elämää sekä toteuttaa unelmiani.