Yleisiä ohjeita

Hoidon tai valmennuksen varaaminen

Kaikki hoitajat toimivat yrittäjinä, joten varaustavat saattavat poiketa toisistaan. Varaustavan, yhteystiedot sekä mahdolliset lisätiedot löydät jokaisen hoidon kuvauksesta. Kaikkiin hoitoihin ja valmennuksiin on tehtävä varaus etukäteen.

Maksaminen

Käteisellä, pankki – ja luottokortilla. Osalle onnistuu maksu myös varauksen yhteydessä ajanvarausjärjestelmän kautta tai laskulla. Lasku vain kysymällä.

LAHJAKORTIT

Digitalbooker varausjärjestelmän kautta ostettavissa yleisiä lahjakortteja sekä kohdistettuja lahjakortteja mm.hierontaan, vyöhyketerapiaan, kraniosakraaliterapiaan ja homeopatia käynnille. Jos kaipaat toisenlaista summaa tai johonkin muuhun palveluun kohdistettua lahjakorttia niin olethan yhteydessä info@urbanwells tai suoraan hoitajaan/valmentajaan. Aukioloaikojen puitteissa lahjakortit ostettavissa studiolta.

Saapuminen

Ovesta sisään astuessasi saavut kahvilan tiloihin. Urban Wellsin tilat löytyvät ovelta katsottuna oikealta puolelta, hoitaja/valmentaja hakee Well Shopin tiloista. Huom! Kahvilan puolella remontti helmi-maaliskuussa 2020.

Peruminen

Esteen sattuessa varaus on peruttava viimeistään 12h ennen hoidon alkua. Peruuttamattomista varauksista joudumme veloittamaan normaalin kertamaksun hinnan. Olethan yhteydessä suoraan hoidon tekijään peruutuksen tiimoilta.