Millainen on Urban Wells?

Lämmin, kotoisa, aito ja rehellinen. Aavistuksen rosoinen, täydellisen epätäydellinen. Paikka johon voit tulla rentoutumaan, hiljentymään, haastamaan, kohtaamaan ja vaalimaan omaa hyvinvointiasi juuri sellaisena kuin olet ja siitä kohdasta missä omaa polkuasi olet.

Urban Wellsin ohjaaja porukka koostuu joukosta itsenäisiä yrittäjiä ilman työnantaja – työntekijä mallia. Pääset tutustumaan meidän ohjaajiin Yhteys – sivulta.

Löydät meidän yhteisen hinnaston mm. tältä sivulta mutta jokaiselle ohjaajalle on mahdollisuus ostaa myös ohjaajakohtaisia sarjakortteja. Viikkotuntien kuvauksista tulossa pian oma sivu :) Sillä välin löydät meidän kaikki viikkotunnit ajanvarausjärjestelmästä tai kalenterista.

Meillä on joka kuukausi myös erilaisia työpajoja ja tapahtumia. Löydät tapahtumat Työpajat – sivulta tai kalenterista.

Meille on helppo tulla niin kokeneen kuin aloittelevankin hyvinvoinnin vaalijan. <3

Tutustuthan yleisiin ohjeisiin.

Nähdään!

Rakkaudella UW-jengi

Hinnasto – Jooga

Kertahinnat tunneille

60-75min tunnit 15e/12e

90min tunnit 17e/14e

Sarjakortit kaikkien tunneille

3x tutustumiskortti 30e voimassa 1kk

5x sarjakortti 70e voimassa 2kk

10x sarjakortti 130e voimassa 3kk

20x sarjakortti 240e voimassa 4kk

30x sarjakortti 330e voimassa 5kk

Voit ostaa sarjakortin suoraan ajanvarausjärjestelmästä kohdasta Prepaid-kortit tai sitten paikan päältä. Paikan päällä ostaessasi kortti liitetään käyttäjätilillesi. Pääset varauksen yhteydessä maksamaan tunnin suoraan sarjakortilta ja näet järjestelmästä jäljellä olevat kerrat. Saapuessasi tunnille, huikkaa ohjaajalle, että käytät sarjakorttia. Poikkeuksellisesti voimme myydä myös paperiversion sarjakortista paikan päällä.

Ohjaajakohtaisia sarjakortteja on myös saatavilla! Voit kysyä niitä ohjaajilta.

Alennusryhmät

Eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, perhevapaalla olevat

Maksutavat

Maksu käteisellä, pankki – ja luottokortilla tai ajanvarausjärjestelmän kautta. Maksu onnistuu myös Smartumilla, ePassilla, Edenredillä ja Eazybreakilla.