Yleisiä ohjeita joogaan

Ilmoittautuminen tunnille

Tunneille ilmoittaudutaan ajanvarausjärjestelmän (Digitalbooker) kautta. Suoran linkin löydät sivun yläpalkista. Tarkistathan aina virallisen ajan varausjärjestelmästä ja saamastasi vahvistussähköpostista. Muutokset ovat mahdollisia.

Osalle tunneista on määriteltynä varauksen deadline, nämä tunnit perutaan jos niille ei ole ilmoittautuneita 2-5h ennen tunnin alkamisajankohtaa.

Odotuslista

Varausjärjestelmässä on käytössä odotuslista. Jokainen odottaja saa jonotusnumeron ja henkilöille lähtee automaattinen sähköposti mikäli paikka vapautuu.

Maksaminen

Maksun voit suorittaa varauksen yhteydessä tai studiolla tunnin yhteydessä. Maksuvälineinä käy pankki- ja luottokortit, käteinen, liikuntasetelit ja -mobiilimaksut (Smartum, Edenred, ePassi, Eazybreak).

Alennusryhmät

opiskelijat / työttömät / eläkeläiset / perhevapaalla olevat

Sarjakortit

Sarjakortin voit ostaa suoraan ajanvarausjärjestelmästä kohdasta Prepaid-kortit tai studiolta tunnin yhteydessä. Kortti liitetään käyttäjätilillesi, jolloin pääset varauksen yhteydessä maksamaan tunnin suoraan sarjakortilta. Näet järjestelmästä myös jäljellä olevat kerrat. Poikkeuksellisesti voimme myydä myös paperiversion studiolla.

Ohjaajakohtaisia sarjakortteja on myös saatavilla! Lisätiedot suoraan ohjaajilta.

Lahjakortit

Lahjakortteja voi ostaa haluamallesi summalle suoraan studiolta tunnin yhteydessä. Lahjakortit ovat voimassa 6 kk.

Tunnille saapuminen

Ovesta sisään astuessasi, saavut kahvilan tiloihin, oikealta löydät Well Shopin ja joogasalin. Kahvilan aukioloaikojen ulkopuolella ovi avataan viimeistään 15min ennen tunnin alkua ja suljetaan tunnin ajaksi. (Kahvilan remontti helmi-maaliskuussa 2020)

Peruminen

Esteen sattuessa varaus on peruttava viimeistään 5h ennen tunnin alkua. Peruminen onnistuu varausjärjestelmän kautta tai suoraan sähköpostilinkistä jonka sait varauksen yhteydessä. Peruuttamattomista varauksista joudumme veloittamaan normaalin kertamaksun hinnan. 2.3.20 alkaen emme ota enää peruutuksia vastaan puhelimitse tai sähköpostiin.

Mitä tarvitsen tunnille?

Meillä on sinulle kaikki tarvittavat välineet. Pukeudu mukaviin, joustaviin vaatteisiin ja nappaa mukaan villasukkaa ja pitkähihasta, jokainen tunti päättyy loppurentoutukseen. Meillä ei ole erillistä pukuhuonetta, mutta tilat vaatteiden vaihdolle löytyy sekä tarvittaessa lukkokaapit.

MUUTA

Jos sinulla on jokin erityishuomiota vaativa terveydellinen tila (esim. pysyvä tai tilapäinen vamma, rajoite, korkea/matala verenpaine, olet raskaana tms), ilmoita siitä ohjaajalle etukäteen tai ennen tuntia. ​

Lisätietoja viikkotunneista voit kysyä sähköpostitse tai puhelimitse. Mieluiten suoraan ohjaajalta. Yhteystiedot löydät OHJAAJAT sivulta.