Yleisiä ohjeita joogaan

Ilmoittautuminen tunnille

Varausjärestelmästämme näet tuntitarjontamme, tuntien kuvaukset, hinnan ja ohjaajan. Lisäksi näet kalenterista koko kuukauden ohjelman kerralla.

Tarkistathan aina virallisen ajan varausjärjestelmästä ja saamastasi vahvistussähköpostista. Muutokset ovat mahdollisia. Varaathan paikkasi tunneille ajanvarausjärjestelmän kautta.

Huom! Osalla tunneista on käytössä varauksen deadline, jos näille tunneille ei ole ilmoittautuneita 2-5h ennen tunnin alkamisajankohtaa (ohjaajasta riippuen), niin tunti peruuntuu automaattisesti. Osalla tunneista voi olla myös määriteltynä minimi osallistujamäärä.

Odotuslista

Varausjärjestelmässä on käytössä odotuslista. Jokainen odottaja saa jonotusnumeron ja henkilöille lähtee automaattinen sähköposti mikäli paikka vapautuu.

Maksaminen

Maksun voit suorittaa joko varausjärjestelmässä tai paikan päällä. Meille käy käteinen, pankki – ja luottokortti. Liikuntaseteleistä meillä on käytössä Smartum, ePassi, Eazybreak ja Edenred. Meille käy myös Slice – opiskelijakortti. Varauduthan todistamaan henkilöllisyytesi.

Sarjakortit

Meillä on käytössä: 3x tutustumiskortti 30e voimassa 1kk / 5x sarjakortti 70e voimassa 2kk / 10x sarjakortti 130e voimassa 3kk / 20x sarjakortti 240e voimassa 4kk /30x sarjakortti 330e voimassa 5kk

Voit ostaa sarjakortin suoraan ajanvarausjärjestelmästä kohdasta Prepaid-kortit tai sitten paikan päältä. Paikan päällä ostaessasi kortti liitetään käyttäjätilillesi. Pääset varauksen yhteydessä maksamaan tunnin suoraan sarjakortilta ja näet järjestelmästä jäljellä olevat kerrat. Saapuessasi tunnille, huikkaa ohjaajalle, että käytät sarjakorttia. Poikkeuksellisesti voimme myydä myös paperiversion sarjakortista paikan päällä.

Ohjaajakohtaisia sarjakortteja on myös saatavilla! Voit kysyä niitä ohjaajilta.

Tunnille saapuminen

Ovesta sisään astuessasi, saavut kahvilan tiloihin, oikealta löydät Well Shopin ja joogasalin. Huolehdi, että saavut ajoissa ennen tunnin alkua, jotta ehdit ilmoittautua, vaihtaa vaatteet ja asettua aloillesi ajoissa. Huom! Kahvilan puoli remontissa tammikuussa – helmikuussa 2020. Ovi avataan viimeistään 15min ennen tunnin alkua ja suljetaan tunnin ajaksi mikäli tiloissa ei ole muuta menossa tunnin aikana.

Peruminen

Mikäli et pääse paikalle, peruthan varauksesi viimeistään 5h ennen tunnin alkua. Peruminen onnistuu varausjärjestelmän kautta tai suoraan sähköpostilinkistä jonka sait varauksen yhteydessä.

Peruuttamatta jääneistä varauksista ohjaajalla on oikeus veloittaa täysihintainen maksu.

Muuta

Meiltä löytyy joogamatot, bolsterit, blokit, vyöt, tyynyt sekä viltit.

Meillä ei ole erillistä pukuhuonetta, mutta tilat vaatteiden vaihdolle löytyy sekä lukkokaapit.

HUOM!
Jos sinulla on jokin erityishuomiota vaativa terveydellinen tila (esim. pysyvä tai tilapäinen vamma, rajoite, korkea/matala verenpaine, olet raskaana tms), ilmoita siitä opettajalle etukäteen tai ennen tuntia. ​

Lisätietoja viikkotunneista voit kysyä sähköpostitse tai puhelimitse. Jokaisen ohjaajan yhteystiedot löydät täältä