Yleisiä ohjeita joogaan

Ilmoittautuminen tunnille

Varausjärestelmästämme varaaheti.fi/urbanwells näet tuntitarjontamme, tuntien kuvaukset, hinnan ja ohjaajan. Suosittelemme varaamaan tunnit etukäteen.

Huom! Osalla tunneista on käytössä varauksen deadline, jos näille tunneille ei ole ilmoittautuneita 2h ennen tunnin alkamisajankohtaa, niin tunti peruuntuu automaattisesti. Suosittelemme tekemään varauksen etukäteen kaikille tunneille.

Odotuslista

Varausjärjestelmässä on käytössä odotuslista. Jokainen odottaja saa jonotusnumeron ja henkilöille ilmoitetaan sähköpostitse jos edeltävä henkilö peruu varauksensa.

Maksaminen

Maksun voit suorittaa joko varausjärjestelmässä tai paikan päällä. Meille käy käteinen, pankki – ja luottokortti. Liikuntaseteleistä meillä on käytössä Smartum, ePassi, Eazybreak ja Edenred.

Sarjakortit

Kaikki ohjaajat ovat yrittäjiä, joten toistaiseksi sarjakortit ostetaan ohjaaja kohtaisesti. Sarjakorttien hinnat löydät täältä.

Tunnille saapuminen

Ovesta sisään astuessasi, saavut ravintola Magun tiloihin, oikealta löydät Well Shopin ja joogasalin. Huolehdi, että saavut ajoissa ennen tunnin alkua, jotta ehdit ilmoittautua, vaihtaa vaatteet ja asettua aloillesi ajoissa.

Peruminen

Mikäli et pääse paikalle, peruthan varauksesi viimeistään 12h ennen tunnin alkua. Peruminen onnistuu varausjärjestelmän (www.varaaheti.fi/urbanwells) kautta tai suoraan sähköpostilinkistä jonka sait varauksen yhteydessä.

muuta

Meiltä löytyy joogamatot, bolsterit, blokit, vyöt, tyynyt sekä viltit.

Meillä ei ole erillistä pukuhuonetta, mutta tilat vaatteiden vaihdolle löytyy sekä lukkokaapit.

HUOM!
Jos sinulla on jokin erityishuomiota vaativa terveydellinen tila (esim. pysyvä tai tilapäinen vamma, rajoite, korkea/matala verenpaine, olet raskaana tms), ilmoita siitä opettajalle etukäteen tai ennen tuntia. ​

Lisätietoja viikkotunneista voit kysyä sähköpostitse tai puhelimitse. Jokaisen ohjaajan yhteystiedot löydät täältä.