Yleisiä ohjeita joogaan

Ilmoittautuminen tunnille

Varausjärestelmästämme näet tuntitarjontamme, tuntien kuvaukset, hinnan ja ohjaajan.

Tarkistathan aina virallisen ajan varausjärjestelmästä ja saamastasi vahvistussähköpostista. Muutokset ovat mahdollisia. Varaathan paikkasi tunneille ajanvarausjärjestelmän kautta.

Huom! Osalla tunneista on käytössä varauksen deadline, jos näille tunneille ei ole ilmoittautuneita 2h ennen tunnin alkamisajankohtaa, niin tunti peruuntuu automaattisesti.

Odotuslista

Varausjärjestelmässä on käytössä odotuslista. Jokainen odottaja saa jonotusnumeron ja henkilöille ilmoitetaan sähköpostitse jos edeltävä henkilö peruu varauksensa.

Maksaminen

Maksun voit suorittaa joko varausjärjestelmässä tai paikan päällä. Meille käy käteinen, pankki – ja luottokortti. Liikuntaseteleistä meillä on käytössä Smartum, ePassi, Eazybreak ja Edenred. Meille käy myös Slice – opiskelijakortti.

Sarjakortit

Meillä on käytössä yhteiset sarjakortit. 3 x tutustumiskortti 30e. 5 x sarjakortti 70e ja 10 x sarjakortti 135e. Voit ostaa kortin ajanvarausjärjestelmän kautta kohdasta ”prepaid-kortit”. Voit käyttää sarjakorttia sähköisesti varauksen yhteydessä.

Tunnille saapuminen

Ovesta sisään astuessasi, saavut ravintola Magun tiloihin, oikealta löydät Well Shopin ja joogasalin. Huolehdi, että saavut ajoissa ennen tunnin alkua, jotta ehdit ilmoittautua, vaihtaa vaatteet ja asettua aloillesi ajoissa.

Peruminen

Mikäli et pääse paikalle, peruthan varauksesi viimeistään 5h ennen tunnin alkua. Peruminen onnistuu varausjärjestelmän kautta tai suoraan sähköpostilinkistä jonka sait varauksen yhteydessä.

Peruuttamatta jääneistä varauksista ohjaajalla on oikeus lähettää asiakkaalle lasku.

Muuta

Meiltä löytyy joogamatot, bolsterit, blokit, vyöt, tyynyt sekä viltit.

Meillä ei ole erillistä pukuhuonetta, mutta tilat vaatteiden vaihdolle löytyy sekä lukkokaapit.

HUOM!
Jos sinulla on jokin erityishuomiota vaativa terveydellinen tila (esim. pysyvä tai tilapäinen vamma, rajoite, korkea/matala verenpaine, olet raskaana tms), ilmoita siitä opettajalle etukäteen tai ennen tuntia. ​

Lisätietoja viikkotunneista voit kysyä sähköpostitse tai puhelimitse. Jokaisen ohjaajan yhteystiedot löydät täältä https://urbanwells.fi/yhteystiedot/