OSAKSI YHTEISÖÄ?

Urban Wellsissä työskentelee joukko itsenäisiä toteuttajia.

Urban Wells on alusta rohkealle sekä itsenäiselle yrittäjälle/toteuttajalle, joka haluaa työskennellä yhteisön jäsenenä yhdessä ja erikseen, saada vertaistukea sekä verkostoitua. Yrittäjyyteen liittyy niin paljon muutakin kuin liiketoiminnan kehittäminen ja kasvattaminen. Samalla kun kasvattaa yritystään eteenpäin, on itse kohdattava monenlaisia kasvukipuja, otettava riskejä, oltava valmis ”epäonnistumaan” ja vaihtamaan näkökulmaa. On oltava valmis oppimaan, luottamaan, kasvamaan ja toimimaan sydämestä käsin. Urban Wellsiltä kodin löytävät sellaiset tekijät, jotka uskaltavat tehdä omaa matkaansa näkyväksi, sitoutuvat ja luottavat omaan tekemiseen, kantavat vastuun omasta toiminnastaan, liiketoiminnastaan sekä kasvustaan. Heille, jotka haluavat omalla työllään vaikuttaa omiin tuloihinsa ja sivutuotteena koko yhteisön kasvuun. Kokonaisuutena tarjoamme asiakkaille enemmän!

HALUATKO VUOKRATA HOITOHUONEEN?

hoitajat, koutsit, terapeutit

Etsitkö tilaa omalle vastaanotolle? Meillä on Urban Wellsillä kolme kalustettua 9-12 neliön huonetta. Vuokraamme ensisijaisesti säännölliseen ja toistuvaan käyttöön yhdestä puolikkaasta päivästä useampaan päivään viikossa, kuukausivuokralla. Satunnaiseen käyttöön vuokraamme ainoastaan jos huoneissa on tilaa, päivävuokralla. Kahdessa huoneessa on valmiina sähköinen hoitopöytä. Huoneet ovat helposti muunneltavissa.

Valitsemme aina hoitajat konseptiimme sopiviksi. Jatkuvuuden kannalta nettisivuillemme pääsee 5kk määräaikaisella sopimuksella tai toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella, 2kk irtisanomisajalla. Haluamme tarjota jatkuvuutta asiakkaille niin fyysisissä tiloissa kuin nettisivujen kautta.

Satunnainen 

1 päivä 50e
1 päivä la/su 70e
1 x la+su 120e

Säännöllinen 

alk. 1 x ½ päivä viikossa 120e/kk
alk. 1 x päivä viikossa 140e/kk
4 x la-su 230e/kk

Kaikkiin hintoihin lisätään + alv 24%

HAE OHJAAJAKSI

säännöllinen viikkotunti Urban Wellsillä?

Kaikki Urban Wellsin ohjaajat toimivat itsenäisinä yrittäjinä. Meillä ei ole käytössä perinteistä palkanmaksua vaan palvelumaksumalli. Kiinteä kuukausittainen palvelumaksu meille ja tulot sellaisenaan sinulle. Näin ohjaajan on mahdollista tienata vaikka kuukauden tulot saman katon alla omien valintojen ja panoksen kautta. Mitä useamman tunnin ohjaat viikossa – sitä edullisempi on kuukausittainen palvelumaksu. Asiakashankinnassa toimimme koko yhteisön voimin mutta Urban Wells ei ole tarkoitettu kenellekään ensisijaiseksi tai ainoaksi markkinointialustaksi.

Toiminnan ja tuntitarjonnan jatkuvuuden vuoksi sopimus kaikille avoimista viikkotunneista tehdään vähintään kauden mittaiseksi.

Mitä Urban Wellsillä ohjaaminen vaatii?

Kykyä arvioida omia resursseja realistisesti
Itsensä johtamista
Sitoutumista omaan tekemiseen
Pitkäjänteisyyttä
Asiakaspalveluhenkisyyttä
Sitoutumista yhteisesti luotuihin toimintatapoihin
Itsenäisen vastuunoton omasta liiketoiminnasta, markkinoinnista ja asiakashankinnasta

hinnat

1h/vk – 100e kk (25e x 4h)
1,15h/vk – 115e kk (23e x 5h)
1,5h/vk – 130e kk (21,67e x 6h)
2h/vk – 160e kk (20e x 8h)
2,15h/vko – 170e/kk (18,89e x 9h)
2,5h/vk – 180e kk (18e x 10h)
3h/vk – 210e kk (17,5e x 12h)
4h/vko – 260e kk (16,25e x 16h)

Kaikkiin hintoihin lisätään + 24% Alv.

Kauden tunnit suunnitellaan hyvissä ajoin!

Kevät (tammi-touko) – 1.11-13.12

Kesä (kesä-elo)  – 1.4-17.5

Syksy (syys-joulu)- 22.6-16.8

Well Shop

Urban Wellsin tiloista löytyy värikäs pieni kauppa nimeltään Well Shop.

Meillä on myynnissä kotimaisten pienyrittäjien aarteita sekä ulkomailta valittuja eettisesti tuotettuja tuotteita.

Toimimme myös jälleenmyyjinä ja meille voi pystyttää Pop -Upin.

Well Shop on avoinna muun toiminnan ohessa.

Haluatko osaksi Well Shoppia?