Life Coaching

Life Coaching auttaa sinua pysähtymään oman henkisen kehittymisen ja kasvun äärelle. Tavoitteenamme on auttaa sinua ottamaan käyttöön koko potentiaalisi. Coaching auttaa sinua ymmärtämään kuka olet, mikä on sinulle elämässä tärkeää, selkeyttämään tavoitteesi ja miten ylittää mielesi asettamat esteet. Työskentelemme rationaalisen ajattelun lisäksi kehotietouden, tunteiden ja sisäisen viisautesi parissa. Coaching auttaa sinua kohtaamaan elämäsi aallonharjat ja […]

Iyengar jooga

,
Harjoituksessa kiinnitetään erityisesti huomiota kehon oikeaan linjaukseen, mikä tarkoittaa että nivelet linjataan suotuisaan asentoon suhteessa toisiinsa. Tarvittaessa käytetään apuvälineitä, mm. seinää, palikoita, vöitä ja filttejä, joiden avulla asana (Jooga-asento) mahdollistuu kaikille ja kaikki voivat päästä nauttimaan sen hyödyistä turvallisesti kehoa kuormittamatta.

Homeopatia

Luonnonmukainen tapa hoitaa akuutteja ja kroonisia oireita kokonaisvaltaisesti. Sopii vauvasta vaariin ja raskaana oleville. Luonnollista hoitoa ilman sivuvaikutuksia.

Kraniosakraaliterapia

Kraniosakraaliterapia on tehokas erilaisiin kiputiloihin sekä henkisiin että fyysisiin oireisiin. Hoito tasapainottaa hermostoa vähentämällä negatiivista kuormitusta. Hoito toimii kehon kalvojärjestelmän tasolla edistäen luonnollisia paranemisprosesseja.

Raindrop

Raindrop - aromahieronnassa yhdistyvät lempeät sively - ja hierontekniikat sekä puhtaat eteeriset yrttiöljyt.

Vyöhyketerapia (MVT)

Vyöhyketerapiasta voi olla apua niin rentoutumiseen, kipuun, stressiin, ahdistukseen, unettomuuteen, hormonaalisiin vaivoihin kuin moneen muuhunkin vaivaan

Henkinen valmennus

Henkisessä valmennuksessa avaamme mielesi toimintaa niin, että ymmärrät sitä paremmin ja osaat käyttää sitä taitavammin.

Hypnoosi

Hypnoosi on mahtava työkalu itsetuntemuksen lisäämiseksi ja oman käyttäytymisen muuttamiseen. Hypnoosilla voidaan hoitaa monia eri oireita esimerkiksi addiktioita, pelkoja, uniongelmia, traumoja tai muuta ei haluttua käyttäytymistä.

Hieronta

Hieronta sopii hyvin erilaisiin lihasten kireys- ja kiputilojen sekä tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitoon, niveltoiminnan edistämiseen, yleiseen rentoutumiseen, ennaltaehkäisevästi ja liikunnasta palautumiseen.

Reiki

Reiki on turvallinen ja lempeä energiahoito muoto, joka sopii kaikille ja kaikenlaisiin elämäntilanteisiin.