Iyengar jooga

,
Harjoituksessa kiinnitetään erityisesti huomiota kehon oikeaan linjaukseen, mikä tarkoittaa että nivelet linjataan suotuisaan asentoon suhteessa toisiinsa. Tarvittaessa käytetään apuvälineitä, mm. seinää, palikoita, vöitä ja filttejä, joiden avulla asana (Jooga-asento) mahdollistuu kaikille ja kaikki voivat päästä nauttimaan sen hyödyistä turvallisesti kehoa kuormittamatta.

Metamorfinen hoito

Metamorfisessa hoidossa käsitellään jalkojen, käsien sekä päässä sijaitsevia selän heijasteita. Käsittely auttaa lukkiutumia vapautumaan. Selkäranka on kehon tuli ja elämän varasto. Metamorfinen hoito auttaa selkärankaa eheytymään sekä paranemaan. Hoito sopii kaikille vauvasta vaariin.

Raindrop

Raindrop - aromahieronnassa yhdistyvät lempeät sively - ja hierontekniikat sekä puhtaat eteeriset yrttiöljyt.

Vyöhyketerapia (MVT)

Vyöhyketerapiasta voi olla apua niin rentoutumiseen, kipuun, stressiin, ahdistukseen, unettomuuteen, hormonaalisiin vaivoihin kuin moneen muuhunkin vaivaan

Henkinen valmennus

Henkisessä valmennuksessa avaamme mielesi toimintaa niin, että ymmärrät sitä paremmin ja osaat käyttää sitä taitavammin.

Hypnoosi

Hypnoosi on mahtava työkalu itsetuntemuksen lisäämiseksi ja oman käyttäytymisen muuttamiseen. Hypnoosilla voidaan hoitaa monia eri oireita esimerkiksi addiktioita, pelkoja, uniongelmia, traumoja tai muuta ei haluttua käyttäytymistä.

Hieronta

Hieronta sopii hyvin erilaisiin lihasten kireys- ja kiputilojen sekä tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitoon, niveltoiminnan edistämiseen, yleiseen rentoutumiseen, ennaltaehkäisevästi ja liikunnasta palautumiseen.

Reiki

Reiki on turvallinen ja lempeä energiahoito muoto, joka sopii kaikille ja kaikenlaisiin elämäntilanteisiin.

Bodymind energy balancing method

Energiahoito voi tehokkaasti vähentää kroonista stressiä, avata tunnelukkoja, hoitaa kiputiloja sekä korjata kehon asentovirheitä.

Energiahoidot