Bodymind energy balancing method

Energiahoito voi tehokkaasti vähentää kroonista stressiä, avata tunnelukkoja, hoitaa kiputiloja sekä korjata kehon asentovirheitä.

Varaa aika

Hyväksyvän ja hoitavan kosketuksen voima on valtava. Elämämme aikana keräämme kehoon paljon stressiä, tunnekuormaa ja traumoja. Käsittelemättömät asiat painuvat syvälle alitajuntaan ja tunteet jumiutuvat kehoomme. Keho oireilee erilaisin kivuin, säryin, tai epämääräisenä ahdistuksena. Energiahoito voi tehokkaasti vähentää kroonista stressiä, avata tunnelukkoja, hoitaa kiputiloja sekä korjata kehon asentovirheitä. Keho on viisas ja parantaa itse itsensä, kun sille annetaan siihen mahdollisuus. Energiatyöskentely on parhaimmillaan suuri eheytymismatka, jossa sinä olet pääosassa. Hoito voi muuttaa sinua syvällisellä tasolla ja auttaa kohtaamaan elämäsi kipupisteet ja ottamaan vastuun omasta elämästäsi. Hoito on täysin turvallinen ja sopii kaikille vauvasta vaariin. Hoitoa ei suositella akuuteissa ja vaikeissa mielenterveysongelmissa tai elämäntilanteissa.​

Hoitajana olen herkkä ja intuitiivinen. Autan sinua lempeästi mutta lujasti kohtaamaan sinua rajoittavat tunnelukot, uskomukset ja haitalliset toimintamallit sekä vapauttamaan kehosi siitä, mikä ei enää palvele sinua. Työskentelen sekä fyysisen kehon, energiakehon että tunnekehon alueella, käyttäen monipuolisesti erilaisia energiahoidon tekniikoita.

Koulutus: Body Mind Energy Balancing Method -diplomihoitaja, Suomen Energiahoitajat, 2018

75 min energiahoito / 75 eur
3x sarjahoito / 210 eur
5x sarjahoito / 350 eur

Asiakaskokemuksia ja kotisivuni löydät tästä linkistä

Yhteystiedot
Sähköposti: nina@ninahaddadin.com
Puh. 045-231 324

Ohjaaja

© Copyright - Urban Wells Oy