Health Coaching

Health coach’it ovat hyvinvoinnin ja elämäntapamuutosten ammattilaisia. Rinnallakulkijoita, jotka mahdollistavat elämäntapamuutosten toimeenpanon siten, että halutut muutokset ovat pysyviä ja tavoitteet saavutetaan. Health Coaching ei ole terapiaa, eikä pelkkää ravintovalmennusta. Valmennettavan tarpeista riippuu, mikä elämän osa-alue on tarkastelussa ja mihin hän toivoo muutosta parempaan. Haasteena voi yhtä hyvin olla työssä viihtyminen, ihmissuhteet, henkilökohtainen kasvu tai stressin […]

Varaa aika

Health coach’it ovat hyvinvoinnin ja elämäntapamuutosten ammattilaisia. Rinnallakulkijoita, jotka mahdollistavat elämäntapamuutosten toimeenpanon siten, että halutut muutokset ovat pysyviä ja tavoitteet saavutetaan. Health Coaching ei ole terapiaa, eikä pelkkää ravintovalmennusta. Valmennettavan tarpeista riippuu, mikä elämän osa-alue on tarkastelussa ja mihin hän toivoo muutosta parempaan. Haasteena voi yhtä hyvin olla työssä viihtyminen, ihmissuhteet, henkilökohtainen kasvu tai stressin selättäminen. Olipa tavoitteesi sitten pudottaa painoa, vaihtaa työpaikkaa tai löytää unelmiesi parisuhde, Health Coach auttaa sinua kirkastamaan tavoitteesi ja löytämään omat piilevät voimavarasi tavoitteen saavuttamiseksi.

Health Coaching perustuu positiiviseen ja kognitiiviseen psykologiaan, neurotieteisiin, mindfulness harjoituksiin ja tunnetyöskentelyyn. Käytän valmennuksessani monipuolisesti erilaisia harjoituksia, mm. läsnäoloharjoituksia, mielikuvaharjoitteita, kirjoittamista tai vaikka piirtämistä. Elämäntapamuutokset ovat aina prosessi, johon tulee sitoutua ja joka vie aikaa.

Alustavassa hyvinvointikartoituksessa selvitämme, mitä haasteita sinulla elämässäsi on, mikä sinun visiosi tulevaisuudelle on, ja mikä sinua estää tai hidastaa pääsemästä siihen. Lopuksi tiedämme, olenko minä sopiva valmentaja sinulle. Minun tehtäväni on auttaa sinua voimaantumaan, vapautumaan rajoituksistasi ja ottamaan täyden vastuun omasta elämästäsi ja hyvinvoinnistasi. Ota rohkeasti yhteyttä!

Hyvinvointikartoitus 25€

Lisätiedot:

Asiakaskokemuksia ja lisätiedot löydät tästä linkistä

Yhteystiedot
Sähköposti: nina@ninahaddadin.com
Puh. 045-231 3242

 

Ohjaaja

© Copyright - Urban Wells Oy