Hieronta

Hieronta sopii hyvin erilaisiin lihasten kireys- ja kiputilojen sekä tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitoon, niveltoiminnan edistämiseen, yleiseen rentoutumiseen, ennaltaehkäisevästi ja liikunnasta palautumiseen.

Varaa aika

Hieronta sopii hyvin erilaisiin lihasten kireys- ja kiputilojen sekä tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitoon, niveltoiminnan edistämiseen, yleiseen rentoutumiseen, ennaltaehkäisevästi ja liikunnasta palautumiseen. Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa, tehostaa kudos aineenvaihduntaa, lisää lihasten elastisuutta, helpottaa lihaskireyksiä ja rentouttaa.

Hieronnalle on joitakin esteitä, jolloin hoitoa ei voida tehdä, näitä ovat: kuume ja flunssa, tuore vamma tai tulehdustila, laskimotukos, Hemofilia (verenvuototauti), iho- tai muut tarttuvat infektiot, syöpä (ellei hoitavalta lääkäriltä lupa), pahanlaatuiset kasvaimet (ellei hoitavalta lääkäriltä lupa), vakava sydänsairaus (lupa lääkäriltä), antibioottikuuri, reuman akuutti vaihe, päihtynyt tila, krapula tai jos jokin perussairaus ei ole hoitotasapainossa.

Ensimmäisellä hieronta kerralla täytetään esitietolomake, jossa kysytään henkilötietojen lisäksi terveyttä koskevat tiedot, tehdään lyhyt haastattelu, havainnoinnit ja mahdolliset liiketestit. Hoito suunnitellaan aina yksilöllisesti asiakkaan toiveiden, tarpeiden ja tilanteen mukaan.

30min / 37€
45min / 48€
60min / 60€
90min / 82€

Sarjakortti 3 x 60min / 168€
Sarjakortti 5 x 60min / 275€

Lisätiedot & ajanvaraus:

Hanna Poukka
hanna.poukka@gmail.com

Ohjaaja

© Copyright - Urban Wells Oy