Hypnoosi

Hypnoosi on mahtava työkalu itsetuntemuksen lisäämiseksi ja oman käyttäytymisen muuttamiseen. Hypnoosilla voidaan hoitaa monia eri oireita esimerkiksi addiktioita, pelkoja, uniongelmia, traumoja tai muuta ei haluttua käyttäytymistä.

Varaa aika

Hypnoosi on turvallinen hoitotapa ja sopii lähes kaikille, poikkeuksena henkilöt joilla on tai on ollut psykoottisia sairauksia tai epilepsia. Hoidon onnistumisen kannalta on tärkeää, että hoidettava on motivoitunut hypnotisoitavaksi.

Hypnoosissa olet eri tietoisuuden tilassa kun normaalisti päiväsaikaan. Tämä tietoisuuden tila avaa mieltä, joten opit uusia asioita helpommin ja näet asiat uusista näkökulmista. Muuttuneen tietoisuuden tilan takia oivallat hoidon aikana enemmän kuin normaalissa tietoisuuden tilassa ja löydät uusia voimavaroja itsestäsi.

Hypnoosia voidaan myös käyttää apuna rentoutumiseen. Suggestioiden avulla rentoudut syvemmin kun osaat kuvitellakaan ja stressitasosi laskevat hetkessä. Jos et itse osaa rentoutua, hypnoosi auttaa nopeasti ja tehokkaasti.

1-1,5h / 90€

Lisätiedot & ajanvaraus:

0401274011
contact@marinalavenius.com
www.marinalavenius.com

Ohjaaja

© Copyright - Urban Wells Oy