Life Coaching

Life Coaching auttaa sinua pysähtymään oman henkisen kehittymisen ja kasvun äärelle. Tavoitteenamme on auttaa sinua ottamaan käyttöön koko potentiaalisi. Coaching auttaa sinua ymmärtämään kuka olet, mikä on sinulle elämässä tärkeää, selkeyttämään tavoitteesi ja miten ylittää mielesi asettamat esteet. Työskentelemme rationaalisen ajattelun lisäksi kehotietouden, tunteiden ja sisäisen viisautesi parissa. Coaching auttaa sinua kohtaamaan elämäsi aallonharjat ja […]

Varaa aika

Life Coaching auttaa sinua pysähtymään oman henkisen kehittymisen ja kasvun äärelle. Tavoitteenamme on auttaa sinua ottamaan käyttöön koko potentiaalisi. Coaching auttaa sinua ymmärtämään kuka olet, mikä on sinulle elämässä tärkeää, selkeyttämään tavoitteesi ja miten ylittää mielesi asettamat esteet. Työskentelemme rationaalisen ajattelun lisäksi kehotietouden, tunteiden ja sisäisen viisautesi parissa.

Coaching auttaa sinua kohtaamaan elämäsi aallonharjat ja -pohjat. Opit kääntämään haasteet vahvuuksiksi ja nauttimaan seesteisimmistä ajoista ilman syyllisyyttä. Coaching on yhdessä luomista parhaimmillaan, sinä tuot pöytään aiheen ja minä autan meitä porautumaan asian ytimeen kysymyksilläni. Työskentelen paljon tunteiden ja itsekritiikin parissa. Coaching sopii monenlaisiin tilanteisiin: uupumisen ennaltaehkäisyyn, uuden suunnan löytämiseen tai elämässä navigointiin. Ensimmäinen tapaaminen on aina ilmainen, tule siis kokeilemaan, tutustumaan ja katsotaan onko coaching se mitä tarvitset.

60 min/100 €

Varaa aika kalenterista www.marikanikkinen.com tai laittamalla minulle viestiä 0401207950 tai marika@marikanikkinen.com

Ohjaaja

© Copyright - Urban Wells Oy