Rosen – terapia

”Toiselle ihmiselle turvallisinta, on toinen turvallinen ihminen.” – Anssi Leikola, psykiatri   Mitä Rosen terapia on? Rosen terapia on fysioterapeutti Marion Rosenin kehittämä kehoterapiamuoto, jonka keskiössä on kroonisten lihasjännitysten hoito suoran, lempeän ja läsnäolevan kosketuksen avulla. Kehomme ja mielemme on tiiviisti sidoksissa toisiinsa. Käsittelemättömät tunteet voivat jäädä kehoomme kroonisina lihasjännityksinä, jotka voivat vaikeuttaa ja estää […]

Varaa aika

”Toiselle ihmiselle turvallisinta, on toinen turvallinen ihminen.” – Anssi Leikola, psykiatri

 

Mitä Rosen terapia on?

Rosen terapia on fysioterapeutti Marion Rosenin kehittämä kehoterapiamuoto, jonka keskiössä on kroonisten lihasjännitysten hoito suoran, lempeän ja läsnäolevan kosketuksen avulla.

Kehomme ja mielemme on tiiviisti sidoksissa toisiinsa. Käsittelemättömät tunteet voivat jäädä kehoomme kroonisina lihasjännityksinä, jotka voivat vaikeuttaa ja estää meitä elämästä omannäköistä elämäämme.

Rosen hoidossa terapeutin läsnäolon, kosketuksen ja puheen avulla asiakas voi tulla tietoiseksi lihasjännityksistään. Hoidon edetessä ja asiakkaan rentoutuessa, hänen hengityksensä syventyy ja tiedostamattomia tunteita, asenteita ja muistoja voi nousta pintaan. Tämän prosessin syventyessä tavanomaiset jännitteet ja vanhat toimintamallit voivat alkaa vapautua, mikä antaa asiakkaalle mahdollisuuden kokea syvempää hyvinvointia ja uusien valintojen avautumista.

Rosen-menetelmä on yksinkertainen ja selkeä. Sen keskiössä on ymmärrys tunteiden yhteydestä kehoomme; kuinka tunteet säilyvät ja kulkevat mukanamme varhaislapsuudesta nykypäivään asti. Kyky tiedostaa kantamiamme tunteita helpottaa asiakasta kohtaamaan, ratkaisemaan ja luopumaan niistä alitajuisista painolasteista, joita hän tietämättään ylläpitää.

Kenelle?

Rosen-menetelmä on tehokas työkalu, joka on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat lisätä fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin tunnetta ja syventää kehon ja mielen välistä yhteyttä kosketuksen kautta. Se voi myös tukea henkistä kasvua, oman polun löytämistä, sydämen kuuntelua sekä jokapäiväisestä elämästä nauttimista.

Varaukset:

Elina Mikkola
0503588678
matamimikkola@gmail.com

Harjoitushoito: 50min/50€ (sis.alv.24%)

Ohjaaja

© Copyright - Urban Wells Oy