Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Askel sisäiseen rauhaan

| €25
Varaa aika

Tiedot

Päivämäärä:
19.04.2019
Aika:
17:00 - 19:30
Hinta:
€25
Tapahtumaluokka:

Sijainti

Urban Wells
Sturenkatu 36
Helsinki,00550Finland
Kotisivu:
https://urbanwells.fi

Kuvaus

PYSÄHDY, HELLITÄ JA UUDISTU PITKÄPERJANTAINA

Kiinnostaako mindfulness, mutta tuntuu että rauhoittuminen on liian vaikeaa? Tässä workshopissa opit mindfulnessin perusteet helpolla tavalla ja saat lisäksi avausta ja kireyksien hellitystä kehollesi. Sen lisäksi, että harjoitus on rentouttava kokemus, opit mindfulnesstekniikan jota voit käyttää koko loppuelämäsi.

Pitkäperjantaina teemme ensin kehoa ja hermostoa rauhoittavan yinjoogaharjoituksen. Yinjooga on hyvin hidasta, syvävenyttävää joogaa jossa asennoissa ollaan 2-5 minuuttia rentoutuen apuvälineillä tuettuna.

Yinjoogan rauhoittamana on helpompi lähestyä myös mindfulnessmeditaatiota, jossa annamme milen levätä hengityksen tuntemuksessa. Lopuksi vielä teemme äänimeditaation – gongia ja tiibetiläisiä äänimaljoja kuunnellen koet, miten mieli todellakin lepää läsnäolossa.

Mindfuless tarkoittaa hyväksyvää tietoista läsnäoloa. Siinä ei pyritä mihinkään tietynlaiseen olotilaan, edes rentouteen tai mielenrauhaan, vaan tarkoituksena on olla lempeästi ja kevyesti läsnä tässä hetkessä, juuri sellaisena kuin se nyt avautuu. Ajatuksista, pyrkimyksistä ja yrittämisestä päästetään irti ja tuodaan huomio tämän hetken kokemukseen. Kun ajatuksista päästää irti, mieleen tulee lisää avaruutta ja selkeyttä.

Tule mukaan, tämä workshop sopii erityisesti sinulle joka et koskaan ole kokeillut mindfulnessia tai yinjoogaa!

AIKA: Pitkäperjantaina 19.4. klo 17-19.30
PAIKKA: Urban Wells, Sturenkatu 36, Helsinki
HINTA: 25 € (opiskelijat, kotiäidit ja -isät sekä työttömät 22 €), maksu tunnin alussa käteisellä tai kortilla.
OHJAAJA: Katja Ojala, jooga- ja mindfulnessopettaja

ILMOITTAUTUMINEN: varaa paikkasi Keitaan varausjärjestelmässä https://www.varaaheti.fi/joogakeidas/fi , maksu tunnin alkaessa. Muistathan perua ilmoittautumisesi varausjärjestelmässä viimeistään 24 tuntia ennen tunnin alkua jos et pääsekään paikalle, sen jälkeen voit peruuttaa soittamalla puh 050 3009621. Perumattomasta tunnista veloitamme workshopin hinnan kokonaisuudessaan.

« Kaikki tapahtumat