Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sisäinen lapsi -workshop

| 35€
Varaa aika

Tiedot

Päivämäärä:
17.03.2019
Aika:
12:00 - 15:00
Hinta:
35€
Tapahtumaluokka:

Sijainti

Urban Wells
Sturenkatu 36
Helsinki,00550Finland
Kotisivu:
https://urbanwells.fi

Kuvaus

Meissä kaikissa asuu sisäinen lapsi, vaikka emme sitä aina tiedosta. Kun sisäinen lapsemme voi hyvin, kokee olevansa rakastettu ja turvassa, tunnemme itsemme tasapainoisiksi. Vaikka kasvamme fyysisesti aikuisiksi, ei sisäinen lapsemme kasva useinkaan henkisesti samaan tahtiin. Silloin kohtaamme yleensä haasteita elämässä. Haasteet voivat esiintyä esimerkiksi suhteessa itseen, perhe- ja parisuhteissa, terveydessä tai työpaikalla.

Vaikka menneisyyttä ei voi muuttaa, voimme muuttaa tapaamme suhtautua siihen. Tämän workshopin tarkoitus on tutustua omaan sisäiseen lapseesi, siihen mitä hän tarvitsee ja viedä hänelle toivottuja voimavaroja. Workshop antaa sinulle ymmärrystä itsestäsi ja työkaluja itsesi voimaannuttamiseen. Kun ymmärrät itseäsi, tiedät mitä tarvitset ja voit toimia sen mukaan. Workshop toimii ponnahduslautana kohti parempaa ja tasapainoisempaa elämää.

Workshopiin kannattaa pukea rennot vaatteet ja ottaa mukaan muistiinpanovälineet. Käytämme työskentelyssä apuna hypnoosia, NLP:tä ja mielikuvaharjoittelua.​

Hinta: 35€ (sis. 24% alv)
Varaa paikkasi täältä:
www.varaaheti.fi/urbanwells

Workshopin vetävät ratkaisukeskeinen valmentaja Lotta Kvist ja muutosvalmentaja Marina Lavenius.

« Kaikki tapahtumat