Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Täydenkuun äänikylpy

| €25
Varaa aika

Tiedot

Päivämäärä:
16.05.2019
Aika:
20:00 - 21:30
Hinta:
€25
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/348784699111166/

Sijainti

Urban Wells
Sturenkatu 36
Helsinki,00550Finland
Kotisivu:
https://urbanwells.fi

Kuvaus

Äänikylpy on syvärentoutus ja ohjattu meditaatioharjoitus äänen avulla. Se on yksinkertainen, mutta syvällinen tapa lähestyä meditaation mieltä rauhoittavia vaikutuksia.

Äänikylvyssä makaat alustalla viltin alla bolsterien ja tyynyjen tukemana – on tärkeää saada keho mukavaksi ja lämpimäksi, jotta mielellä on tilaa rentoutua. Äänikylvyn aikana kuulet erilaisia soittimia, kuten Tiibetin äänimaljan, shamaanirummun, sadekepin ja kalimban, joiden äänen värähtely auttaa kehoa ja mieltä rauhoittumaan ja rentoutumaan. Musiikin ja äänen on todettu vaikuttavan keskushermoston prosessointiin, autonomiseen hermostoon, hengitykseen, pulssiin ja lihasjännitykseen.

Äänikylvyissä pääset myös kokemaan oman äänesi parantavan voiman yksinkertaisten mantrojen kautta.

Äänikylpy on joka kerta erilainen ja ainutlaatuinen.

Pukeuduthan mukavasti ja tarpeeksi lämpimästi, jotta voit rentoutua täysin äänihoidon ajaksi. Paikan päältä löytyy vilttejä, bolstereita ja joogamattoja (voit toki tuoda omia mukavuutta lisääviä elementtejä mukanasi).

Äänirentoutukset järjestetään kerran kuussa lähellä täyttäkuuta, jotta voimme valjastaa täydenkuun energian äänen tueksi.

Osallistumismaksu 25€ (sis alv.) maksetaan ilmoittautumisen jälkeen laskulla. Ilmoittautumiset osoitteeseen noora.morefield@gmail.com

« Kaikki tapahtumat